Aan het laden
  1. Home
  2. Behandelingen en onderzoeken
  3. Geriatrie dagonderzoek

Geriatrie dagonderzoek

U heeft een afspraak voor een Geriatrie dagonderzoek in het Martini Ziekenhuis. Die dag krijgt u verschillende onderzoeken op verschillende afdelingen. Zoals een laboratoriumonderzoek en een hartfilmpje. Na afloop krijgt u de uitslag en uw behandelplan.

Voorbereiding op het dagonderzoek

Het is belangrijk dat u zich goed voorbereidt op het dagonderzoek. Neem bijvoorbeeld uw noodzakelijke medische documenten en hulpmiddelen mee. U leest er alles over in onze folder. Neem de folder op uw gemak door, het liefst samen met een naaste. Ons advies is ook een naaste mee te nemen naar het dagonderzoek. Hij of zij kan helpen u en begeleiden, eventueel met ondersteuning van het beeldverhaal voor het Geriatrie dagonderzoek.

Behandelplan 

Na afloop krijgt u de uitslag en uw behandelplan mee. Daarnaast ontvangt u ook een brief thuis met de bevindingen en de adviezen die we met u hebben besproken. 

Praktische informatie Voor u

Specialisme: Geriatrie

Werken aan kwaliteit

Onderzoeken gepland op één dag.

Ontwikkeld in samenwerking met patiëntenorganisaties.

Multidisciplinaire samenwerking.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.