Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

W.M.T. Janssen
  1. Home
  2. Behandelaars
  3. W.M.T. (Wilbert) Janssen

W.M.T. (Wilbert) Janssen

Internist-nefroloog, acuut geneeskundige

BIG nummer: 79021822401

Over mij

Betrokken internist-nefroloog en acuut geneeskundige. Tevens opleider van ongeveer 20 aankomend specialisten. De meeste Groningers kennen me van het PREVEND onderzoek.

Dokter die de wensen van zijn patiënten centraal stelt en daarbij streeft naar de beste behandeling volgens de nieuwste inzichten. De aankomend specialisten in het Martini Ziekenhuis leren daarom niet alleen hoe zij hun vak kunnen uitoefenen volgens de huidige standaarden, maar ook om de nieuwste ontwikkelingen toe te passen. Onderzoek is daarbij een belangrijk middel. In het Martini Ziekenhuis heb ik via diverse commissies bijgedragen aan de totstandkoming van het Wetenschappelijk Instituut en ben ik initiatiefnemer van diverse onderzoeken in samenwerkingsverband. Als acuut geneeskundige ben ik actief op de Spoedeisende Hulp en de Intensive Care, maar ook in het onderwijs en op het Brandwondencentrum van het Martini Ziekenhuis.

Aandachtsgebieden:

Algemene Interne Geneeskunde
Nierziekten, hypertensie en dialyse
Acute Geneeskunde
Opleiding

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.