Aan het laden
 1. Home
 2. Op bezoek in het ziekenhuis
 3. Bezoekregels

Bezoekregels

Contact met de patiënt

Voor het plannen van bezoek of het onderhouden van contact met het ziekenhuis, is het handig iemand aan te wijzen als contactpersoon. Deze contactpersoon kan (na afspraak met de patiënt) dagelijks telefonische inlichtingen over de situatie krijgen bij de afdelingsverpleegkundige, op de meeste afdelingen tussen 9.30 en 15.00 uur. Het ziekenhuis verstrekt alleen informatie als de patiënt daarvoor toestemming geeft.

Websites als zorgsitefamilienet en ziekenhuisplanner kunnen helpen de taken eenvoudig te verdelen onder familie, vrienden en buren, elkaar op de hoogte te houden of onderling het bezoek in te plannen.

Let op! Vanwege corona gelden er andere bezoektijden.

Film of foto’s maken in het ziekenhuis

Om de privacy van patiënten en medewerkers te beschermen, is het niet toegestaan hen te filmen en/of fotograferen zonder hun toestemming. Het maken van professionele filmbeelden of foto’s die bestemd zijn voor publicatie, mag alleen met toestemming van de afdeling Klant & Markt. 

Kaartje of presentje sturen

Als u een kaartje of presentje stuurt, let er dan op dat naam en adres duidelijk geschreven zijn. Dit zijn de gegevens die u vermeldt: 

 • Naam van de patiënt
  Afdeling + kamernummer
  Martini Ziekenhuis
  Postbus 30033
  9700 RM Groningen

Via onderstaande knop maakt u direct uw kaart online via Kaartje2Go. Hiermee steunt u tegelijk de stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis!

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.