2. Op bezoek in het ziekenhuis

Op bezoek in het ziekenhuis

Bezoek is prettig, maar kan ook vermoeiend zijn. Wilt u daarom met niet meer dan 1 persoon tegelijk bij de patiënt aan het bed zitten? Is de patiënt mobiel dan kunt u samen naar een andere ruimte gaan.

Als tijdens uw bezoek op de kamer een onderzoek of verpleegkundige handeling plaatsvindt, vragen wij u de kamer even te verlaten.

Let op! Vanwege corona gelden er andere bezoektijden.

Plattegrond van het ziekenhuis

Kaartje of presentje sturen

Als u een kaartje of presentje stuurt, let er dan op dat naam en adres duidelijk geschreven zijn. Dit zijn de gegevens die u vermeldt:

• Naam van de patiënt
    Afdeling + kamernummer
    Martini Ziekenhuis
    9700 RM Groningen

Via onderstaande knop maakt u direct uw kaart online via Kaartje2Go. Hiermee steunt u tegelijk de Stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis!

Op bezoek in het ziekenhuis