Aan het laden
 1. Home
 2. Op bezoek in het ziekenhuis

Op bezoek in het ziekenhuis

Bezoek is prettig, maar kan ook vermoeiend zijn. Wilt u daarom met niet meer dan 1 persoon tegelijk bij de patiënt aan het bed zitten? Is de patiënt mobiel dan kunt u samen naar een andere ruimte gaan.

Als tijdens uw bezoek op de kamer een onderzoek of verpleegkundige handeling plaatsvindt, vragen wij u de kamer even te verlaten.

Let op! Vanwege corona gelden er andere bezoektijden.

Groningen bereikbaar

De stad Groningen werkt de komende jaren aan een optimale bereikbaarheid. Kijk daarom voor uw vertrek op groningenbereikbaar.nl of vananaarbeter.nl voor de actuele verkeerssituatie. Dan weet u waar hinder is en kunt u er rekening mee houden.

Bezoekadres

Het bezoekadres is: 
Van Swietenplein 1
9728 NT Groningen

Plattegrond parkerenPlattegrond ziekenhuis

Kaartje of presentje sturen

Als u een kaartje of presentje stuurt, let er dan op dat naam en adres duidelijk geschreven zijn. Dit zijn de gegevens die u vermeldt: 

 • Naam van de patiënt
  Afdeling + kamernummer
  Martini Ziekenhuis
  Postbus 30033
  9700 RM Groningen

Via onderstaande knop maakt u direct uw kaart online via Kaartje2Go. Hiermee steunt u tegelijk de Stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis!

Op bezoek in het ziekenhuis

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.