Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

  1. Home
  2. Over het Martini Ziekenhuis
  3. KIJK Martini 2024

KIJK Martini 2024

De ziekenhuiszorg in Nederland staat voor een grote opgave. Door een sterk toenemende vraag staat de toegankelijkheid, betaalbaarheid (individueel en collectief) en kwaliteit van zorg al lange tijd onder druk. De coronapandemie heeft dit versterkt. Dit geldt ook voor Noord-Nederland. De zorgvraag groeit, terwijl door achterblijvende financiering het aanbod in de regio dreigt te verschralen. En ondertussen gaat het met de gezondheid van onze regio niet goed. Te veel mensen bewegen te weinig, eten ongezond, zijn vatbaar voor verslavingen en voelen zich bedrukt, gestrest of ongelukkig. KIJK Martini 2024 is ons antwoord op deze opgave.

KIJK Martini 2024 is de meerjarenstrategie van Martini Ziekenhuis. Met deze strategie gaat het Martini Ziekenhuis zich als hét topklinisch opleidingsziekenhuis van Noord-Nederland nadrukkelijk onderscheiden met hooggespecialiseerde zorg voor Noord-Nederland, toegankelijke zorg voor ons kerngebied en zorg die we in het ziekenhuis doen als het moet, daarbuiten als het kan. Daarbij staat voorop dat we dit mensgericht en waardegedreven doen. 

Lees hier meer over onze ambities:  

Klik op het plaatje om onze e-brochure KIJK Martini 2024 te openen. 
Het is ook mogelijk de e-brochure te openen via deze link.

Bij het realiseren van onze ambities zijn de kernwaarden open, betrokken en betrouwbaar leidend in hoe we (samen)werken.

  • Open: wij verbeteren de zorg met de nieuwste inzichten. Daarom zijn we nieuwsgierig naar wat er gebeurt in onze omgeving. En staan we open voor alle ideeën, ervaringen en meningen die bijdragen aan verbetering van de zorg, de organisatie of de teams. Vanuit respect en gelijkwaardigheid gaan we het gesprek hierover aan.

  • Betrouwbaar: wij maken waar wat we beloven. Daarom maken we zichtbaar wat we doen en van elkaar mogen verwachten. We houden ons aan afspraken.

  • Betrokken: wij hebben oog voor wat mensen belangrijk vinden en nodig hebben. Daarom kijken we naar wat gezondheid voor het individu betekent en sluiten we aan bij wensen en behoeften.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.