Aan het laden
 1. Home
 2. Route en parkeren bij het ziekenhuis
 3. Parkeertarieven

Parkeertarieven

Bij het oprijden van het parkeerterrein ontvangt u een uitrijkaart. Voordat u weer uitrijdt, betaalt u het parkeertarief bij de betaalautomaat (alleen pin). De betaalautomaten staan op het parkeerterrein. U kunt ook pas betalen bij het uitrijden. Voor de slagboom staat een betaalterminal waar u met pin kunt betalen. 

Spoed

Komt u met spoed naar het ziekenhuis omdat u bent doorverwezen naar de Spoedeisende Hulp of een afspraak heeft op de Huisartsenspoedpost? Dan kunt u gebruik maken van een speciale spoedparkeerplaats schuin tegenover de Spoedingang. Ook als u tussen 22.00 tot 8.00 voor spoedmedicatie naar de Martini Apotheek komt, kunt u gebruik maken van de spoedparkeerplaats. U krijgt tijdens uw bezoek kosteloos een uitrijkaart voor de parkeerplaats. Let op: bij oneigenlijk gebruik van dit parkeerterrein (geen spoed) betaalt u een verhoogd parkeertarief:

 • Bij verkeerd inrijden (geen spoed) kunt u het terrein binnen 10 minuten zonder kosten verlaten en uw auto parkeren op het parkeerterrein.
 • Vanaf 10 minuten geldt er een verhoogd starttarief € 5,-
 • U betaalt daarna een hoog tarief van € 0,10 per minuut (€ 6,- per uur)

Parkeertarieven parkeerterrein

De eerste 25 minuten parkeert u gratis. Daarna gelden onderstaande tarieven:

0 – 25 minuten gratis
26 – 55 minuten  € 2,50
56 – 85 minuten  € 3,00
86 – 145 minuten  € 3,50
146 – 205 minuten  € 4,00
206 – 265 minuten  € 4,50
266 – 325 minuten  € 5,00
>325 minuten  € 5,50
Weekkaart € 20,00

Dag- of weekkaart

U kunt ook een dagkaart of weekkaart kopen. Daarvoor doet u de uitrijkaart in de betaalautomaat en geeft u in het keuzemenu aan dat u een dag- of weekkaart wilt (let op: deze menukeuze krijgt u pas 25 minuten ná het oprijden van het parkeerterrein; de eerste 25 minuten is het namelijk gratis parkeren).

 • Dagkaart: kost € 5,50 en is 24 uur geldig vanaf moment van aanschaf. Uw voordeel: als u tussendoor naar huis gaat, heeft u geen nieuwe uitrijkaart nodig (u rijdt weer in met de dagkaart). Zo betaalt u slechts één keer het maximum van € 5,50 per dag.
 • Weekkaart: kost € 20,- en is 7 dagen geldig vanaf de dag van aanschaf. Uw voordeel: u kunt met deze kaart de hele week in- en uitrijden voor gereduceerd tarief.
 • Langer dan tien dagen
  Verblijft u langer dan tien dagen in het ziekenhuis, dan kan uw naaste bij het secretariaat van de verpleegafdeling een formulier invullen voor kosteloos parkeren. Het ingevulde formulier levert u in bij de Beveiliging in de centrale hal; daar ontvangt u een weekkaart waarmee u kosteloos kunt uitrijden.

N.B. Op het parkeerterrein en voor de hoofdingang geldt de Algemene Politie Verordening.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.