Delen via , of LinkedIn of Mail.

Brengen, halen en parkeren

Als u iemand wilt afzetten of ophalen bij de hoofdingang, kunt u vanaf de Van Swietenlaan naar de hoofdingang rijden (en vervolgens eventueel uw auto parkeren in de parkeergarage). Onder 'Meer info' kunt u alvast de plattegrond van het ziekenhuis bekijken.

Is er sprake van spoed? Dan kunt u iemand afzetten voor de Spoedingang (Van Swietenlaan 2b) en uw auto parkeren op de speciale spoedparkeerplaats schuin tegenover de Spoedingang.

Heeft u vooraf vragen over bereikbaarheid of parkeren? Neem dan contact op met onze beveiligingsmedewerkers via tel. (050) 524 7777. 

Parkeergarage

Het Martini Ziekenhuis heeft een parkeergarage met plaats voor 1200 auto's (max. doorrijhoogte is 2.25 m). Hier kunt u tegen betaling uw auto parkeren. De ingang van de garage vindt u aan de Van Swietenlaan naast het ziekenhuis. Volg hiervoor de borden ‘P Martini Ziekenhuis’. De parkeergarage heeft drie verdiepingen. Op de tweede en derde verdieping zijn over het algemeen voldoende vrije plekken.

Uw auto terugvinden

Elk niveau in de parkeergarage heeft een eigen kleur (geel, rood, blauw of groen) en elk gebied heeft een symbool (hart, kruis of ster). U kunt uw auto eenvoudig terugvinden als u de combinatie onthoudt.

Binnendoor naar het ziekenhuis

Vanuit de parkeergarage kunt u binnendoor naar de hoofdingang en de  afdelingen lopen. Dit is een kortere route dan buitenom. Volg u vanuit de parkeergarage de borden 'Binnendoor'. Om binnendoor in het ziekenhuis te komen, kunt u ook gebruik maken van ingang West (direct naast de ingang van de parkeergarage).

Moeite met lopen?

Heeft u moeite met lopen, maak dan gebruik van de pendelbus. Deze bus vertrekt vanaf de ingang van de parkeergarage naar de hoofdingang. Daar kunt u een beroep doen op de gastdames/gastheren voor vervoer naar de afdeling. Wilt u dit vooraf regelen, bel dan het algemene nummer van het ziekenhuis, tel. (050) 524 5245.

Invalidenparkeerplaatsen

Heeft u een invalidenparkeerkaart, dan kunt u uw auto parkeren op één van invalidenparkeerplaatsen in de parkeergarage. U vindt deze op de begane grond aan de linkerkant, zowel vooraan als achteraan. De speciale parkeerplaatsen zijn herkenbaar aan de borden.

Fiets

Ook met de fiets is het Martini Ziekenhuis uitstekend bereikbaar. U kunt uw route plannen via Routeplanner fietsersbond.
Op het voorplein bij de Hoofdingang kunt u uw fiets stallen in de overdekte fietsenstalling. Deze biedt ruimte voor 450 fietsen en heeft speciale stallingsplaatsen voor o.a. bromfietsen en elektrische oplaadpunten.
Tussen ingang West en de parkeergarage vindt u een kleinere overdekte fietsenstalling; daar zijn ook oplaadpunten voor uw elektrische fiets.

Spoed

Komt u met spoed naar het Ziekenhuis omdat u bent verwezen naar de Spoedeisende Hulp of een afspraak heeft op de Huisartsenspoedpost? Dan kunt u gebruik maken van een speciale spoedparkeerplaats schuin tegenover de Spoedingang (Van Swietenlaan 2b). Ook als u tussen 22.00 tot 8.00 voor spoedmedicatie naar de Martini Apotheek komt, kunt u gebruik maken van de spoedparkeerplaats. U krijgt tijdens uw bezoek kosteloos een uitrijkaart voor de parkeerplaats. Let op: bij oneigenlijk gebruik van dit parkeerterrein (geen spoed) betaalt u een verhoogd parkeertarief.

Parkeergarage Martini Ziekenhuis