Delen via , of LinkedIn of Mail.

Brengen, halen en parkeren

Wanneer u iemand wilt brengen of halen bij de hoofdingang, kunt u met de auto vanaf de Van Swietenlaan eenvoudig hier naartoe doorrijden. Vervolgens kunt u eventueel uw auto parkeren in de parkeergarage.

Komt u met spoed, dan kunt u bij de hoofdingang uw auto parkeren op een van de spoedparkeerplaatsen.

Parkeergarage

Het Martini Ziekenhuis beschikt over een parkeergarage die plaats biedt aan 1200 auto's, waar u tegen betaling uw auto ruim kunt parkeren. De doorrijhoogte van de parkeergarage is 2.25 m. Elk niveau in de parkeergarage heeft een eigen kleur (geel, rood, blauw of groen) en elk gebied heeft een symbool (hart, kruis of ster). U kunt uw auto eenvoudig terugvinden als u de combinatie onthoudt. De ingang van de garage vindt u aan de Van Swietenlaan naast het ziekenhuis. Volgt u hiervoor de borden ‘P Martini Ziekenhuis’. Direct naast de parkeergarage is Ingang West gelegen. De hoofdingang van het Martini Ziekenhuis ligt verderop, op loopafstand. U kunt voor vervoer naar de hoofdingang ook gebruikmaken van de pendelbus.

Vanuit de parkeergarage kunt u behalve buitenom ook binnendoor naar de hoofdingang en de verschillende poli's lopen. Volgt u hiervoor vanuit de parkeergarage de borden 'Binnendoor'.

U kunt hieronder in het blokje 'Meer info' alvast de plattegrond van het ziekenhuis bekijken.

Invalidenparkeerplaatsen

De invalidenparkeerplaatsen in de parkeergarage vindt u bij binnenkomst op de begane grond aan de linkerkant en naast de liften bij de verbindingsgang naar het ziekenhuis. De pendelbus kan u van de parkeergarage naar de hoofdingang brengen.

Via de verbindingsgang tussen de parkeergarage en het ziekenhuis kunt u binnendoor naar de hoofdingang lopen. Dit is een verkorte route.

Ook bij de hoofdingang is een aantal invalidenparkeerplaatsen. Daar mag u maximaal twee uur parkeren.

Fiets

Ook met de fiets is het Martini Ziekenhuis uitstekend bereikbaar:

  • Op het voorplein vindt u een open fietsenstalling.
  • Tussen ingang West en de parkeergarage vindt u een overdekte fietsenstalling; daar zijn ook oplaadpunten voor uw elektrische fiets.

U kunt uw route plannen via Routeplanner fietsersbond.

Parkeergarage Martini Ziekenhuis