Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

Gevel van het Martini Ziekenhuis met de gangen op meerdere verdiepingen
  1. Home
  2. Specialismen en behandelcentra
  3. Seksuologie

Seksuologie

Seksualiteit maakt onderdeel uit van het leven. De rol die het speelt is voor iedereen anders. Voor de een is het belangrijk en niet weg te denken, voor de ander is het minder belangrijk. Bij een ziekte, tijdens of na een behandeling kan er een verandering ontstaan in hoe de seksualiteit wordt beleefd. Deze verandering kan bijdragen aan een fijn seksleven, maar kan ook leiden tot seksuele problemen. 

Seksuele problemen kunnen invloed hebben op o.a. zelfbeeld, stemming, angstklachten, intimiteit met een ander of gezondheidsklachten.  Wanneer u hulp nodig hebt bij het omgaan met de verandering in uw seksualiteit, dan kunt u bij ons terecht. Meer informatie over de specialistische zorg, een eerste afspraak maken of de behandeling? Bekijk de  folder Seksuologie

Informatie voor verwijzers

Huisartsen kunnen telefonisch contact met de polikliniek opnemen via tel: 050 – 524 69 89 of via VIP Live voor overleg. Verwijzing via zorgdomein is mogelijk indien er sprake is van een psychiatrische stoornis en/of psychofarmacagebruik. De verwijzing kan dan via Psychiatrie Martiniziekenhuis.

Praktische informatie Voor u

Medische Psychologie (polikliniek)
Op werkdagen van 8.00 tot 16.00 uur
Tel.: (050) 524 5990
Routenummer: 2.7

Alle poliklinieken en afdelingen

Meest gezochte Behandelingen en onderzoeken

Seksualiteit maakt onderdeel uit van het leven. De rol die het speelt is voor iedereen anders. Voor de een is het belangrijk en niet weg te denken, voor de ander is het minder belangrijk. Bij een ziekte, tijdens of na een behandeling kan er een verandering ontstaan in hoe de seksualiteit wordt beleefd. Deze verandering kan bijdragen aan een fijn seksleven, maar kan ook leiden tot seksuele problemen. Seksuele problemen kunnen invloed hebben op o.a. zelfbeeld, stemming, angstklachten, intimiteit met een ander of gezondheidsklachten.  Wanneer u hulp nodig hebt bij het omgaan met de verandering in uw seksualiteit, dan kunt u bij ons terecht.

Meer informatie over 'Seksuologie'
Bekijk alle behandelingen en onderzoeken

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.