Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

  1. Home
  2. Specialismen en expertisegebieden
  3. Kindergeneeskunde
  4. Mart & Tini Fonds

Mart & Tini Fonds

Met het Mart & Tini Fonds ondersteunt het Martini Ziekenhuis zieke kinderen en hun ouders. Wij doen dat omdat we graag iets extra’s voor hen willen doen. Iets dat de ingrijpende ervaring van een ziekenhuisopname een beetje kleur en warmte geeft.

De avonturen van Mart en Tini in het Martini Ziekenhuis

U dient cookies te accepteren voordat we deze inhoud aan u kunnen laten zien

Het fonds is in 2011 in het leven geroepen door een gift van Mirjam Wallenburg. Haar twee maanden oude zoontje Victor verbleef langere tijd op de kinderafdeling van het Martini Ziekenhuis nadat hij met spoed was opgenomen. Uit dank voor de goede zorgen heeft Mirjam op de eerste verjaardag van haar zoon 500 euro ingezameld. Inmiddels steunen veel particulieren en organisaties het Mart & Tini Fonds.

Activiteiten

Dit zijn de activiteiten die het Mart & Tini Fonds financiert:

  • Ouders kunnen voor praktische ondersteuning een beroep doen op het Mart & Tini Fonds als de eigen financiën ontoereikend zijn en andere financiële bijstand (tijdelijk) niet beschikbaar is.
  • Voor zieke kinderen is afleiding en ontspanning belangrijk. Met bijdragen uit het Mart & Tini Fonds financieren wij bijvoorbeeld kookworkshops voor kinderen met diabetes.
  • Voor de verwerking van het verlies van een kind dat in het ziekenhuis is overleden, bieden wij gedenkactiviteiten en daarbij behorende voorzieningen aan. Voor een deel financieren wij dit met bijdragen uit het Mart & Tini Fonds.

Uw gift is van harte welkom

Giften zijn welkom op IBAN-nummer: NL05RABO0329407988 (o.v.v. Mart & Tini Fonds).

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.