Aan het laden
  1. Home
  2. Specialismen en expertisegebieden
  3. Chirurgie
  4. Traumachirurgie

Traumachirurgie

De traumachirurgen en trauma-orthopeden van het Martini Ziekenhuis hebben hun kennis en expertise gebundeld in de Trauma Unit. Hierdoor krijgen patiënten die een letsel hebben opgelopen aan het steun en bewegingsapparaat worden de best mogelijke zorg, zowel voor spoedsituaties als in de meer planbare zorg.

De specialisten werken als één team om samen met u een behandelplan te stellen en uit te voeren. Wanneer u geopereerd moet worden, zal de behandeling door één van de leden van de trauma-unit worden uitgevoerd. De behandelingen waar geen operatie voor nodig is, worden meestal uitgevoerd in samenwerking met onze gipsverbandmeesters.

Op de polikliniek, de gipskamer, de operatiekamer en de verpleegafdeling komt u behalve de specialisten ook de artsen in opleiding tegen, die een deel van de behandeling uitvoeren. Zij worden in de dagelijkse praktijk begeleid door de specialisten van de trauma unit.

Wij streven ernaar om de controles tijdens een behandeling zoveel mogelijk bij uw eigen behandelaar plaats te laten vinden. Soms is er een probleem wat niet kan wachten tot uw volgende afspraak. Neem in dat geval contact op met de traumapoli zodat we een oplossing kunnen vinden.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.