Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

 1. Home
 2. Folders
 3. Post event poli
Terug naar bovenliggende pagina

Post event poli

Folder

Algemeen

 • Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee (rijbewijs, paspoort of identiteitsbewijs).
 • Heeft u een zorgverzekering in het buitenland? Neem dan ook uw verzekeringspapieren mee.
 • Kunt u om dringende redenen niet komen voor de operatie of het onderzoek? Bel dan met de polikliniek of afdeling.
 • Uw persoonlijke medische gegevens en afspraken bekijken? Dat kan in ons digitale patiëntenportaal Mijn Martini. U kunt met uw DigiD inloggen via www.martiniziekenhuis.nl/mijnmartini.

Inleiding

In deze folder leest u wat u kunt verwachten van een bezoek aan de Post Event Poli. Deze folder is bedoeld als aanvulling op de mondelinge informatie die u van de huisarts, behandelend cardioloog en cardioconsulent ontvangt.

De cardioconsulent  is een verpleegkundige die is opgeleid  om hart-en vaatpatiënten te begeleiden  onder supervisie van de cardiologen. De cardioloog  blijft verantwoordelijk voor uw behandeling.

Post Event Poli

U bent onlangs voor hartklachten opgenomen geweest in het Martini Ziekenhuis. Tijdens uw opname bent u begeleid en heeft u informatie gekregen  van de behandelend artsen, verpleegkundigen en/of fysiotherapeuten. Eenmaal thuis kunnen nog veel vragen bij u (en uw naasten) opkomen. Ook moet u leren omgaan met de mogelijke beperkingen  die de ziekte met zich meebrengt. Om u daarin te begeleiden, heeft de cardioloog  u bij ontslag van de verpleegafdeling doorverwezen naar de cardioconsulent op de Post Event Poli. Twee tot drie weken na uw ontslag heeft u een afspraak op het spreekuur.

Hartrevalidatieprogramma

De Post Event Poli is een onderdeel van het hartrevalidatieprogramma in het Martini Ziekenhuis. Dit programma is erop gericht , in een zo vroeg mogelijk stadium, de oorzaak van de ziekte aan te pakken en u in de best mogelijke fysieke, psychische en sociale conditie te brengen en/of te houden.

Het hartrevalidatieprogramma kan bestaan uit vier onderdelen:

 • het verpleegkundig spreekuur van de Post Event Poli;
 • een poliklinische afspraak bij de cardioloog;
 • hartrevalidatie;
 • een informatiebijeenkomst.

De cardioconsulent bespreekt met u:

 • uw beleving en verwerking van de ziekte;
 • revalidatiemogelijkheden en werkhervatting;
 • de voorgeschreven medicatie (en past deze zo nodig aan);
 • risicofactoren en een gezonde  leefstijl;
 • psychosociale problemen;
 • eventuele andere knelpunten.

Tevredenheid

Wij gaan ervan uit dat uw bezoek op de poli naar tevredenheid verloopt. Mocht dit niet het geval zijn, dan horen wij dit graag. Uw tevredenheid is onze zorg.

Tot slot

Heeft u naar aanleiding van deze folder nog vragen, dan kunt u contact opnemen met een van de de cardioconsulenten  van de Post Event Poli, tel. (050) 524 5800.

Versie: 1207800 Post Event Poli ICD Poli 2024-02

Specialisme: Cardiologie
Deel via e-mail

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.