Aan het laden
  1. Home
  2. Behandelingen en onderzoeken
  3. Vruchtbaarheidsonderzoek

Vruchtbaarheidsonderzoek

In overleg met uw huisarts bent u samen met uw partner doorverwezen naar het ziekenhuis voor vruchtbaarheidsonderzoek. Hierbij kijken we naar jullie allebei. In het Martini Ziekenhuis werken de gynaecoloog en kliniekarts Voortplantingsgeneeskunde nauw samen in dit onderzoek. U kunt met beide specialisten te maken krijgen.

Vruchtbaarheidsonderzoek in het Martini Ziekenhuis

Het team is klein (3 kliniekartsen en 3 gynaecologen) en de lijnen zijn kort. Zo hoeft u niet steeds opnieuw uw verhaal te vertellen. Voor het eerste bezoek krijgt u een digitale vragenlijst opgestuurd. De onderzoeksperiode kan erg onzeker zijn. Daarom doen we ons uiterste best om zo snel mogelijk te begrijpen wat de oorzaak van het vruchtbaarheidsprobleem is.

Afhankelijk van de resultaten van het onderzoek kan er een behandeling geadviseerd worden, zoals een hormoonbehandeling om de eisprong te bevorderen of inseminatiebehandeling. In ons ziekenhuis worden geen IVF behandelingen uitgevoerd. Komt u voor IVF in aanmerking? Dan verwijzen wij u graag door naar een ziekenhuis of kliniek in de regio.  

Lees meer informatie over de verschillende vruchtbaarheidsonderzoeken in de folder.

Praktische informatie Voor u

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.