Aan het laden
  1. Home
  2. Behandelingen en onderzoeken
  3. Totale heupprothese

Totale heupprothese

U krijgt een heupprothese die uw eigen heupgewricht vervangt. Onze ervaren specialisten beschikken over specifieke kennis en expertise en gebruiken protheses van topkwaliteit. Daarnaast hebben onze specialisten ook expertise op het gebied van het vervangen van een heupprothese (revisie).

Voorafgaand aan de operatie spreken we met u over de ingreep en het Rapid Recovery-zorgpad. Dit gebeurt tijdens het voorlichtingsgesprek met de orthopedieconsulent. Ook is er ruim aandacht voor uw thuissituatie, eventueel noodzakelijke aanpassingen, de nazorg en de leefregels na de operatie.In onze folders leest u alles over een totale heupprothese.

Handige orthopedie-app

Digitale ondersteuning bij de voorbereiding op uw onderzoek of behandeling? Download dan de Martini orthopedie-app op uw smartphone (download via App Store en Google Play). De app is gericht op 4 behandelingen: kijkoperatie in de knie, heupprothese, schouderoperaties en knieprothese. Met de app heeft u informatie over uw onderzoek of behandeling altijd en overal bij de hand. Meer informatie? Vraag uw behandelaar.

Praktische informatie Voor u

Het kunstgewricht moet onder deze omstandigheden beschermd worden door tijdens de ingreep antibiotica te gebruiken.

Ondergaat u binnenkort een behandeling of ingreep? Op de pagina Medicatie bij een gewrichtsprothese staat precies aangegeven wanneer u risico loopt op een infectie en welke informatie uw zorgverleners dan nodig hebben.

Naar de pagina

Eerste afspraak
8 weken
Onderzoek
4 weken
Behandeling
24 weken
Specialisme: Orthopedie

Werken aan kwaliteit

Onze ervaren specialisten gebruiken protheses van topkwaliteit.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.