Aan het laden
  1. Home
  2. Behandelingen en onderzoeken
  3. Stoppen met roken

Stoppen met roken

U heeft de stap gezet om te stoppen met roken. In het Martini Ziekenhuis begeleiden wij patiënten hierbij graag. Dit doen wij met een speciaal stoptraject in groepsverband, het is namelijk bewezen dat de kans van slagen van stoppen met roken aanzienlijk groter is dan dat u dit alleen oppakt.

Stoppen met roken groepstraining

In het Martini Ziekenhuis bieden we u een stoppen met roken training. Een intensief programma van 6 weken. In een groep van maximaal 10 personen komt u 5 keer bij elkaar en is er 1 tussentijds telefonisch contactmoment met de rookstopconsulente. Juist dit onderlinge contact geeft u het gevoel dat u het niet alleen hoeft te doen.

In onze folder Stoppen met roken leest u meer over de begeleiding.

Rookstoppoli in het Martini Ziekenhuis

Het rookstoptraject is ontwikkeld door longartsen en astma/COPD-verpleegkundigen. Onze astma/COPD-verpleegkundigen zijn speciaal opgeleid tot rookstopconsulent. 

Begeleiding en medicijnen vergoed

Uw zorgverzekeraar vergoedt deze begeleiding en de medicijnen. U betaalt wel het wettelijk verplicht eigen risico als u dat nog niet heeft opgemaakt. 

Praktische informatie Voor u

Rookstoppoli
Op werkdagen van 8.00 tot 16.00 uur.
Tel.: (050) 524 5930
Routenummer: 1.5

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.