Aan het laden
  1. Home
  2. Behandelingen en onderzoeken
  3. Spreekuur reumaconsulent

Spreekuur reumaconsulent

In het Martini Ziekenhuis is een reumaconsulent aanwezig om u voorlichting, informatie, advies en ondersteuning te geven en zij is gespecialiseerd in reumatische aandoeningen. U kunt  bijvoorbeeld bij haar terecht met vragen over ziektebeeld, medicijnen, leefstijladviezen, oefen- en sportmogelijkheden. 

Anne-Marie van Brenk is onze reumaconsulent. Naast informatie, advies en ondersteuning geeft zij ook spuitinstructies. Ook kunt u bij haar terecht voor medische verklaringen voor bijvoorbeeld vergoedingen voor pedicure, hulpmiddelen, toewijzen van een andere woning, uitstel van studie, etc.

Het telefonisch spreekuur is op de volgende dagen:
Maandag: 13.00 tot 13.30 uur
Dinsdag:  8.30 tot 9.00 uur
Donderdag: 12.00 tot 12.30 uur

U kunt uitsluitend bellen over de volgende onderwerpen:

  • het ziektebeeld
  • medicatie (niet voor herhaalrecepten)
  • verwijsbrieven pedicure/fysiotherapie/revalidatie

De reumaconsulent is bereikbaar via onderstaande contactgegevens. Ook kunt u haar mailen. Vermeld in de mail uw naam en geboortedatum en vermeld in de onderwerpregel 'ter attentie van Anne-Marie van Brenk'. Voor andere vragen over Reumatologie en Klinische Immunologie kunt u contact opnemen met het secretariaat via tel. (050) 524 6955 of lees de antwoorden op meestgestelde vragen

Versie: 12 februari 2020

Praktische informatie Voor u

Reumaconsulent spreekuur
Spreekuur op maandag van 13.00 tot 13.30 uur. Dinsdag van 8.30 tot 9.00 uur. Donderdag van 12.00 tot 12.30 uur.
Tel.: (050) 524 6958
E-mail: reumatologie@mzh.nl
Routenummer: 1.5

Antwoorden op veelgestelde vragen over reuma(medicatie) vindt u hier.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft, accepteer je onze cookies.