Aan het laden
  1. Home
  2. Behandelingen en onderzoeken
  3. Schoonmaken van de liesslagader

Schoonmaken van de liesslagader

Een operatie waarbij de chirurg de vernauwing in uw slagader verwijdert. Deze ingreep duur 1,5 tot 2,5 uur. U wordt gemiddeld 3-5 dagen opgenomen op de verpleegafdeling Chirurgie.

Schoonmaken van de liesslagader in het Martini Ziekenhuis

In overleg met uw behandelend arts heeft u een afspraak gemaakt voor het operatief verwijderen van de vernauwing in de liesslagader (tromboendarteri√ęctomie).¬†Binnen 1 week na uw bezoek aan de vaatchirurg neemt de Opnameplanning contact met u op over de operatiedatum.

Voor de operatie bezoekt u het preoperatief spreekuur van de anesthesioloog, de arts die de verdoving toedient. Deze arts beoordeelt uw medische toestand en bespreekt met u welke verdoving (anesthesie) voor u geschikt is: algehele verdoving (narcose) of een ruggenprik. U wordt op de dag voor de operatie om 11.00 uur opgenomen op verpleegafdeling Chirurgie voor een opnamegesprek met de verpleegkundige en de co-assistent. Neem uw medicijnen, nachtkleding, toiletspullen en comfortabele kleding mee naar het ziekenhuis.

In de folder leest u alle informatie over deze operatie.

Praktische informatie Voor u

Vaatchirurgie (polikliniek)
Op werkdagen van 8.00 tot 16.00 uur.
Tel.: (050) 5246950
Routenummer: 0.3

Verpleegafdeling Chirurgie:

Tel.: (050) 524 6464
Routenummer: 4.6

Specialisme: Chirurgie

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.