Aan het laden
  1. Home
  2. Behandelingen en onderzoeken
  3. Duizeligheid (diagnostiek)

Duizeligheid (diagnostiek)

In overleg met uw behandelend arts heeft u een afspraak gemaakt voor een bezoek aan de duizeligheidspolikliniek, vanwege duizeligheidsklachten.

Voorbereiding

Op deze polikliniek doet een multidisciplinair team, bestaande uit neurologen en keel-, neus- en oorartsen, gericht onderzoek naar de oorzaak van uw klachten en stelt een behandeling voor. Vanwege de uiteenlopende oorzaken van duizeligheid werken deze specialismen samen. Door deze samenwerking verloopt uw onderzoekstraject adequaat en snel.

Vragenlijst

Voordat u naar de duizeligheidspolikliniek komt, vult u deze vragenlijst in. U kunt de vragenlijst ook thuisgestuurd krijgen. Aan de hand van uw antwoorden kunnen we voor uw bezoek aan de duizeligheidspolikliniek een onderzoeksprogramma samenstellen dat is toegespitst op uw situatie.

Onderzoeksdag

Uw afspraak op de duizeligheidpolikliniek begint met een gesprek en onderzoek door een van de betrokken specialisten. Hierna vinden de benodigde onderzoeken plaats. Na afloop van de onderzoeken bespreekt de specialist de uitslagen met u. In dit gesprek komen de mogelijke oorzaken en eventuele behandeling van uw duizeligheid aan de orde.

Kosten

Uw zorgverzekeraar vergoedt de kosten van uw onderzoek en/of behandeling op de duizeligheidspolikliniek.

Versie: 12 februari 2020

Praktische informatie Voor u

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.