Aan het laden
  1. Home
  2. Behandelingen en onderzoeken
  3. Diabetescarrousel

Omgaan met diabetes (Diabetescarrousel)

U heeft gehoord dat u diabetes (suikerziekte) heeft. Daarom bent u doorverwezen naar de Diabetes Carrousel: een speciaal spreekuur op de polikliniek Interne Geneeskunde. Hier krijgt u van verschillende specialisten de juiste begeleiding om te leren omgaan met diabetes.

In de komende 6 tot 8 maanden heeft u 5 combinatieafspraken. U ziet de internist, diëtist en diabetesverpleegkundige. Ook is er een bijeenkomst met uw partner of familie en andere patiënten. Na het programma weet u hoe u uw bloedwaarden stabiel kunt houden. En dus zo prettig mogelijk kunt leven met diabetes.

In onze folder leest u alles over het begeleidingsprogramma de Diabetes Carrousel in het Martini Ziekenhuis.

Praktische informatie Voor u

Interne Geneeskunde (polikliniek)
Op werkdagen van 8.00 tot 16.00 uur
Tel.: (050) 524 5870
E-mail: internisten@mzh.nl
Stuur een beveiligde e-mail (via Zivver)
Routenummer: 0.5

Bent u onder behandeling van een diëtist in het Martini Ziekenhuis? Dan kunt u op werkdagen gebruikmaken van het telefonisch spreekuur tussen 8.30 en 9.00 uur via tel. (050) 524 5136. Of email naar: dietetiek@mzh.nl.

Eerste afspraak
5 weken

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft, accepteer je onze cookies.