Aan het laden
  1. Home
  2. Behandelingen en onderzoeken
  3. Bevolkingsonderzoek darmkanker

Bevolkingsonderzoek darmkanker

U heeft meegedaan aan het bevolkingsonderzoek darmkanker. Hierbij is wat bloed in uw ontlasting gevonden. Het kan gaan om darmkanker, maar ook om een poliep. Daarom is extra onderzoek nodig in een screeningscentrum, zoals Martini Ziekenhuis. U heeft hiervoor een uitnodiging gekregen van het RIVM.

Vervolgonderzoek darmkanker in Martini Ziekenhuis

Neem bij uw afspraak uw ziekenhuispasje mee of laat dit maken bij de receptie aan de ingang. Ook zijn uw medische gegevens nodig als u een specialist van buiten het Martini Ziekenhuis heeft gehad. Vraag deze op bij uw huisarts.

U krijgt bij ons 2 afspraken. Een gesprek en een kijkonderzoek (coloscopie). Eerst heeft u het intakegesprek met de verpleegkundige. Zij stelt u vragen over uw gezondheid. Ook legt zij goed uit hoe het kijkonderzoek werkt en wat er onderzocht wordt. U kunt hierna ook besluiten om dit onderzoek niet te laten doen.

Kiest u voor het kijkonderzoek? Dan krijgt u een nieuwe afspraak hiervoor. Alles over dit onderzoek leest u verder op de pagina Coloscopie.

Praktische informatie Voor u

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.