Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

  1. Home
  2. Behandelingen en onderzoeken
  3. Apotheekbereidingen aan andere apotheken, instellingen of zorgverleners

Apotheekbereidingen voor andere apotheken, instellingen of zorgverleners

De ziekenhuisapotheek beschikt over een moderne productiefaciliteit voor de bereiding van geneesmiddelen.

De bereidingsruimten en werkwijzen voldoen aan de eisen voor Good Manufacturing Practice / Goede Manieren van Produceren (GMP) van geneesmiddelen, die voor de ziekenhuisfarmacie van toepassing zijn. Dit betekent dat wij de geneesmiddelen bereiden volgens de hoogste standaarden.

Wij bereiden steriele en niet-steriele geneesmiddelen. Daarin bieden wij zowel gestandaardiseerde voorraadbereidingen als apotheekbereidingen voor individuele patiënten. Ook maken wij bijzondere apotheekbereidingen voor toediening gereed, zoals cytostatica, Totale Parenterale Voeding en medicatiecassettes.

De levering van apotheekbereidingen vindt plaats aan opgenomen patiënten van het Martini Ziekenhuis. Op verzoek leveren wij ook aan andere ziekenhuisapotheken en openbare apotheken in de regio en landelijk.

Kijk voor meer informatie op www.apotheekbereidingen.nl.

Praktische informatie Voor u

Apotheek (ziekenhuisapotheek)
De ziekenhuisapotheek is niet open voor patiënten en bezoekers.

Patiënten en bezoekers kunnen voor (vragen over) medicatie terecht bij de Martini Apotheek.

Contact met de ziekenhuisapotheek is alleen bedoeld voor medisch specialisten, ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen, maar ook voor de oproep van de dienstdoende apothekersassistenten, analisten en de dienstdoende ziekenhuisapotheker.

Voor de doorlevering van apotheekbereidingen aan (ziekenhuis)apotheken zijn speciale contactgegevens:
tel. (050) 524 5774 
fax: (050) 524 5782
infoapotheekbereidingen@mzh.nl

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.