Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

  1. Home
  2. Behandelaars
  3. S.E. (Suzanne) ten Berge

S.E. (Suzanne) ten Berge

Verpleegkundige en Orthopedieconsulent

Ik werk sinds 2018 in het Martini Ziekenhuis, na mijn eindstage voor de opleiding in het ziekenhuis ben ik in de flexpool gaan werken. Na bijna 3 jaar in de flexpool werk ik sinds maart 2021 op verpleegafdeling Orthopedie en werk ik sinds juni van dit jaar ook als Orthopedieconsulent op de polikliniek Orthopedie. Ik vind het mooi om patiënten te informeren voorafgaande aan hun operatie en ze na de operatie ook weer te spreken over hoe het met ze gaat. Het geeft voldoening de patiënt van A tot Z te begeleiden en dat zorgt dan ook dat ik mijn werk met veel plezier doe.

Aandachtsgebieden:

Orthopedieconsulent

Specialisme: Orthopedie

Meer informatie over mij

2021-heden Orthopedieconsulent polikliniek Orthopedie, Martini Ziekenhuis
2021-heden Verpleegkundige verpleegafdeling Orthopedie, Martini Ziekenhuis
2018-2021 Verpleegkundige flexpool, Martini Ziekenhuis
2014-2018 MBO-Verpleegkunde, Alfa-College in Groningen

Bereikbaar op werkdagen: 050-524 6453 of via e-mail: orthopedieconsulent@mzh.nl

Al onze behandelaars zijn BIG geregistreerd:
Mijn BIG-inschrijfnummer is 39924492230

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.