Riemer De Vries Neurologie En Klin Neurofysiologie KNF
  3. R.T. (Riemer) de Vries

R.T. (Riemer) de Vries

Neuroloog

Ik ben na de neurologie-opleiding in het UMCG sinds januari 2020 werkzaam als neuroloog in het Martini Ziekenhuis. Ik ben speciaal geïnteresseerd in de neurobiologische principes van de klinische neurologie en de werking van het zenuwstel. Mijn aandachtsgebieden zijn klinische neurofysiologie, multiple sclerose en duizeligheidsaandoeningen. Die voorliefde voor de fundamentele neurologie probeer ik - goedschiks of kwaadschiks - via onderwijs over te dragen aan onze co-assistenten, arts-assistenten en KNF-laboranten (en met veel plezier mag ik wel zeggen).

Aandachtsgebieden: KNF, multiple sclerose en duizeligheid.

Meer informatie over mij

2020 - heden Neuroloog in Martini Ziekenhuis
2014-2019 Opleiding tot neuroloog UMCG
2013 Arts-assistent neurologie Isala Klinieken
2012 Artsendiploma

Bereikbaar via het secretariaat Neurologie, tel. (050) 524 5665. Aanwezig ma-di-do-vr.

Al onze behandelaars zijn BIG geregistreerd:
Mijn BIG-inschrijfnummer is 29916380701