Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

Mw. J.B.M. De Vos
  2. Behandelaars
  3. J.B.M. (Margo) de Vos-van de Biezenbos

J.B.M. (Margo) de Vos-van de Biezenbos

Neuroloog

Vanaf februari 1992 als algemeen neuroloog werkzaam in het Martini Ziekenhuis. Sinds enkele jaren aandachtsgebied neuro-oncologie. Daarnaast aanspreekpunt voor de co-assistenten neurologie.

Aandachtsgebieden:

Neuro-oncologie

Meer informatie over mij

1987 - 1992 Opleiding tot neuroloog met aantekening Klinische Neurofysiologie, St Radboud Ziekenhuis, Nijmegen
1986 Eerste opleidingsjaar als arts-assistent Neurologie in opleiding tot neuroloog, Medisch Spectrum Twente, Enschede
1984 - 1985 Arts-assistent Neurologie niet in opleiding, Ziekenhuis de Stadsmaten, Enschede