Aan het laden
Almar Bruggeman (2)
  1. Home
  2. Behandelaars
  3. A. (Almar) Bruggeman

A. (Almar) Bruggeman

Revalidatiearts, Medisch coördinator

Ik bied patiënten een overzicht van hun mogelijkheden, zodat zij regie kunnen nemen en weten wat zij zelf kunnen doen om hun gezondheid en/of functioneren te verbeteren.

De tendens is dat er steeds minder wordt gedacht in termen van ziekte en ziek zijn en meer in termen van gezondheid en kwaliteit van leven. Ik richt mij op de hulpvraag van de patiënt en van de verwijzer. Mijn doel is om patiënten, door coaching en uitleg op maat, regie te geven over hun gezondheid en een betere kwaliteit van leven te bereiken.

Aandachtsgebieden:

Voet- en loopproblematiek en diabetische voet
Schouderproblemen
Handproblemen
Ongevalsrevalidatie
Wervelkolom

Meer informatie over mij

2014 – 2017 UMCG: Revalidatiearts met aandachtsgebieden revalidatie van ongevalsslachtoffers, problematiek van hand, arm en schouder, perifeer zenuwletsel en revalidatie van voet-/beenamputatiepatiënten en onderwijs aan studenten en revalidatieartsen in opleiding.
2010 – 2014 Opleiding tot revalidatiearts in Roessingh, ziekenhuis MST in Enschede en ziekenhuis ZGT in Almelo. Verdieping in loopproblemen, spasticiteitsbehandeling en handproblematiek.
2008-2010 ANIOS chirurgie en orthopedie UMC St Radboud Nijmegen
  • Lid van landelijke vereniging voor revalidatieartsen (VRA)
  • Lid landelijke werkgroep traumarevalidatie
  • Lid van ISPO (International Society for Prosthetics and Orthotics)

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.