Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

  1. Home
  2. Veelgestelde vragen

MediMapp

Veelgestelde vragen

Hiervoor neemt u voor het Zorgpad Borstkanker telefonisch contact op met het Academisch Borstcentrum Groningen: (050) 524 6690 en voor het zorgpad Darmkanker met GE Oncologie: (050) 524 6224. We zijn op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur bereikbaar.

In MediMapp staan persoonlijke (medische) gegevens. Het is daarom wettelijk verplicht om een zogeheten ‘twee-factor authenticatie’ te gebruiken. Door ‘twee factoren’ (wachtwoord en sms-code) te gebruiken tijdens het login-proces (authenticatie), weten we zeker dat u degene bent die de gegevens mag inzien en dat niemand misbruik maakt van uw gegevens.

U logt in met uw e-mailadres, daarna krijgt u op uw mobiele telefoon een SMS met een code. Deze code voert u ook in. Daarna bent u ingelogd.

Ja. Als u de app van MediMapp heeft gedownload op uw telefoon, kunt u een pincode instellen als alternatief. U hoeft dan niet meer een wachtwoord en SMS-code in te voeren, en het is net zo veilig. Inloggen met een pincode is niet mogelijk via de website.

Neem telefonisch contact met ons op, zodat we uw inloggegevens kunnen controleren. Soms kan het ook zijn dat uw telefoon geen verbinding heeft met het mobiele netwerk (4G of Wifi). Controleer of u dit heeft aanstaan.

In dat geval heeft u waarschijnlijk meerdere keren op de activatielink in uw e-mail geklikt. Ook kan het zijn dat uw mobiele netwerk niet wordt gevonden op het moment dat de SMS-code wordt verstuurd. Er worden dan meerdere pogingen gedaan om de code te versturen, totdat het signaal wordt opgepikt

De app werkt op uw telefoon of tablet het best als u beschikt over iOS 10.0, Android 5.0, Windows 7.0 of MacOS OS x 10.10. Heeft u geen mobiele telefoon of een oudere versie? Dan kunt u MediMapp altijd via uw webbrowser inzien. Gebruik hiervoor het liefst Google Chrome 68, Firefox 60, Safari 11, Microsoft Edge 17 of Internet Explorer 11.

Nee, dit is niet mogelijk.

We bieden alle nieuwe patienten van het Martini Borstcentrum de app MediMapp aan. Lukt het u om wat voor reden dan ook niet om de app te gebruiken of ziet u dit niet zitten? Dan is het natuurlijk ook nog steeds mogelijk uw informatie via afspraakbrieven en folders te ontvangen.

Open de app en klik op de tekst ‘Wachtwoord vergeten?’. Er wordt nu een link naar uw e-mailadres gestuurd om een nieuw wachtwoord aan te maken. Daarna kunt u met dit nieuwe wachtwoord inloggen.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.