Aan het laden
  1. Home
  2. Veelgestelde vragen
  3. Martinipanel

Martinipanel

Veelgestelde vragen

U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen. Klik hier om u aan te melden voor het Martini Panel.

Direct nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u een bevestigingsmail met uw persoonlijke toegangscode en wachtwoord. Met deze gegevens heeft u toegang tot uw profielpagina. Hier kunt u eventueel uw persoonlijke gegevens, e-mailadres en wachtwoord aanpassen.

U kunt zich uitschrijven door u af te melden via uw profielpagina of door een mail te sturen naar meedenken@mzh.nl. Na uitschrijving benaderen wij u niet meer voor onderzoeken.

Via uw profielpagina kunt u uw wachtwoord laten toesturen. Als u in het formulier uw e-mailadres invult en op 'Wachtwoord vergeten' klikt, krijgt u binnen enkele minuten het wachtwoord toegestuurd.

We respecteren uw privacy. Uw gegevens (zoals uw e-mailadres) worden uitsluitend gebruikt om u uit te nodigen voor een onderzoek. Wij geven uw gegevens nooit door aan derden en gebruiken ze ook niet voor andere doeleinden. De antwoorden die u geeft tijdens de onderzoeken blijven altijd anoniem. Lees ook onze privacyverklaring.

Werkt de link naar de vragenlijst niet? Kopieer dan de link vanuit de uitnodigingsmail naar de adresbalk van uw internetbrowser. Wanneer dit het probleem niet oplost, kunt u contact opnemen via meedenken@mzh.nl.

Nee, deelname is niet verplicht. Als u een keer geen tijd of zin heeft om een enquête in te vullen, kunt u de uitnodiging negeren. U blijft gewoon lid van het Martini Panel.

Vragen en antwoorden over het Martinipanel

Vertel het ons

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.