Aan het laden
  1. Home
  2. Veelgestelde vragen
  3. Huisartsenportaal

Huisartsenportaal

Veelgestelde vragen

De verwachting is dat het Huisartsenportaal in september live gaat. Kijk voor alle actuele informatie op www.mzh.nl/huisartsenportaal

Inloggen gaat eenvoudig, snel en veilig via Zorgdomein; u heeft dus géén nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

Staat uw vraag er niet tussen?

Vertel het ons

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.