Aan het laden
  1. Home
  2. Coronavirus: belangrijke informatie
  3. Coronascreening

Coronascreening

We screenen iedereen bij binnenkomst in het ziekenhuis op klachten die bij het coronavirus passen. 

Screening bij de ingang

Bij de ingang screenen we patiënten en bezoekers op mogelijke klachten die bij corona passen. Een medewerker stelt u een aantal vragen. Vul op de dag van uw bezoek alvast van tevoren de vragen in. Dan komt u sneller door de screening. 

Hoe werkt het:

  • Vul op de dag van uw afspraak de vragen in via coronavragen.mzh.nl of scan de QR-code.
  • Doe uw mondkapje op voor binnenkomst in het ziekenhuis. U houdt deze in het ziekenhuis op. Als u geen (of een verkeerd) mondkapje heeft, krijgt u er één van ons bij de ingang.
  • Laat de uitslag op het scherm van uw telefoon zien aan onze medewerker. Of print de uitslag thuis uit en neem dit mee. 
  • Geen klachten? Dan kunt u doorlopen.
  • Wel klachten? Dan geeft een medewerker u verdere instructies. 

Wordt u geopereerd? Dan ontvangt u een digitale vragenlijst

Voordat u naar het ziekenhuis komt ontvangt u van ons een digitale vragenlijst over mogelijke coronaklachten. U ontvangt hierover tijdig informatie van ons. U hoeft hierover geen contact met ons op te nemen. 

Afspraak bij een polikliniek? Bel ons bij klachten

Heeft u klachten die passen bij het coronavirus? Neem dan altijd telefonisch contact op met de polikliniek voordat u naar uw afspraak in het ziekenhuis komt.  Samen overleggen we of de afspraak (bijvoorbeeld digitaal) door kan gaan. Daarnaast screenen we u op klachten bij de ingang van het ziekenhuis.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.