Aan het laden
  1. Home
  2. Coronavirus: belangrijke informatie
  3. Coronacheck

Coronacheck

Veilige zorg is altijd ons uitgangspunt, dus ook nu. Heeft u een afspraak in het Martini Ziekenhuis? Dan doen we twee keer een coronacheck: thuis en bij de ingang van het ziekenhuis.

Check 1: thuis 

Hoe werkt het:

  • Heeft u een poliklinische afspraak? Dan vragen we u een vragenlijst in te vullen via Mijn Martini. Als uw e-mailadres bij ons bekend is, dan ontvangt u een e-mail hierover. Meer informatie vindt u hier
  • Wordt u geopereerd? Dan stellen we u telefonisch een aantal vragen over mogelijk corona klachten.

Check 2: bij de ingang van het ziekenhuis

Neem uw eigen mondkapje mee. Als u geen (of een verkeerd) mondkapje heeft, krijgt u er één uitgereikt bij de ingang. Uw mondkapje doet u op voor binnenkomst en houdt u gedurende het hele bezoek op. Bij de ingang screenen we patiënten en bezoekers op mogelijke klachten die bij corona passen. Een medewerker stelt u een aantal vragen. U kunt ook de digitale check-in-screening gebruiken.

Hoe werkt het:

  • Vul op de dag van uw afspraak de vragen in via coronavragen.mzh.nl of scan de QR-code.
  • Doe uw mondkapje op voor binnenkomst in het ziekenhuis.
  • Bij binnenkomst in het ziekenhuis laat u de uitslag op het scherm van uw telefoon zien aan onze medewerker. U kunt ook een print van de uitslag maken en meenemen.
  • Geen klachten? Dan kunt u doorlopen.
  • Wel klachten? Dan geeft een medewerker u verdere instructies. 

Samen zorgen we voor een veilige én vlotte doorstroming!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.