Aan het laden
  1. Home
  2. Coronavirus: belangrijke informatie
  3. Coronacheck

Coronacheck

Veilige zorg is altijd ons uitgangspunt, dus ook nu. Daarom screenen we iedereen (patiënten, bezoekers, begeleiders en andere externen) bij binnenkomst in het Martini Ziekenhuis op klachten die bij het coronavirus passen. 

Screening bij de ingang van het ziekenhuis

Neem uw eigen mondkapje mee. Als u geen (of een verkeerd) mondkapje heeft, krijgt u er één uitgereikt bij de ingang. Uw mondkapje doet u op voor binnenkomst en houdt u gedurende het hele bezoek op. Bij de ingang screenen we patiënten en bezoekers op mogelijke klachten die bij corona passen. Een medewerker stelt u een aantal vragen.

U kunt ook de digitale check-in-screening gebruiken. Hoe werkt het:

  • Vul op de dag van uw afspraak de vragen in via coronavragen.mzh.nl of scan de QR-code.
  • Doe uw mondkapje op voor binnenkomst in het ziekenhuis.
  • Bij binnenkomst in het ziekenhuis laat u de uitslag op het scherm van uw telefoon zien aan onze medewerker. U kunt ook een print van de uitslag maken en meenemen.
  • Geen klachten? Dan kunt u doorlopen.
  • Wel klachten? Dan geeft een medewerker u verdere instructies. 

Altijd screening vooraf bij opname 

Wordt u geopereerd? Dan is het goed om te weten dat we u voordat u naar het ziekenhuis komt vragen stellen over mogelijke coronaklachten. U ontvangt hierover tijdig informatie van ons. Bij binnenkomst in het ziekenhuis screenen we u nogmaals. 

Heeft u een poliafspraak? Bel ons bij klachten

Heeft u een afspraak bij een van onze poliklinieken? Dan doen we een nadrukkelijk beroep op u: heeft u klachten die passen bij het coronavirus? Neem dan altijd voordat u naar het ziekenhuis komt telefonisch contact met ons op. U ontvangt hierover tijdig informatie van ons. Daarnaast screenen we u op klachten bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.