Aan het laden
  1. Home
  2. Over Mijn Martini
  3. Vragenlijst over corona

Vragenlijst over corona

Voor uw poliklinische bezoek aan het ziekenhuis is het noodzakelijk dat u een vragenlijst over mogelijke corona klachten invult. U ontvangt voor uw afspraak een mail hierover. Als er geen e-mailadres bij ons bekend is, bellen we u.

Veelgestelde vragen En de antwoorden

De vragenlijst wordt gebruikt om te screenen of u klachten heeft die mogelijk kunnen passen bij het coronavirus. Ook hebben we  op deze manier zicht op het aantal geplande afspraken. Hiermee waarborgen we een goede planning.

We sturen u vijf dagen voor uw afspraak een mail met verwijzing naar de vragenlijst.

Dit kan meerdere oorzaken hebben: 

  • Uw e-mailadres is niet bij ons bekend;
  • Uw BSN is niet gecontroleerd;
  • Uw afspraak is telefonisch, via e-mail of videoconsult;
  • De patiënt is jonger is dan 16 jaar;
  • Uw afspraak is op zeer korte termijn gepland.

U kunt uw e-mailadres in Mijn Martini toevoegen onder 'Mijn gegevens'. Als er geen e-mailadres bekend is, bellen we in de meeste gevallen. 

Na het aanvragen van een DigiD ontvangt u binnen 3 werkdagen een brief met een activeringscode. Na het activeren kunt u inloggen. Meer informatie vindt u op de DigiD website

De vragenlijst vindt u op de startpagina van Mijn Martini, rechts onder ‘Actielijst’.

De vragenlijst vervalt een dag voor uw afspraak. Let op: heeft u een afspraak op maandag? Vul de vragenlijst dan vóór vrijdag in.

Veilige zorg is altijd ons uitgangspunt, dus ook nu. Heeft u een afspraak in het Martini Ziekenhuis? Dan doen we twee keer een coronacheck: thuis en bij de ingang van het ziekenhuis. Op deze manier hebben we zicht op het aantal patiënten met mogelijke klachten en op het aantal geplande afspraken. Hiermee waarborgen we een goede planning. Omdat de situatie kan veranderen en we zeker willen weten dat iedereen die het ziekenhuis ingaat is gecontroleerd, stellen we dezelfde vragen nogmaals bij de ingang.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.