Aan het laden
  1. Home
  2. Over Mijn Martini
  3. Veelgestelde vragen over Mijn Martini
  4. E-consult

E-consult

e-Consult is een mogelijkheid binnen het patiëntenportaal Mijn Martini, waarbij u als patiënt veilig berichten kunt uitwisselen met uw behandelaar. e-Consult is momenteel beschikbaar voor Medische Psychologie, Psychiatrie, Gynaecologie en de Schildklierpolikliniek. Wanneer de afdeling waar u onder behandeling bent deze mogelijkheid ook biedt, bespreekt uw behandelaar dit met u. U ontvangt daarna een uitnodiging via e-mail. Zorg ervoor dat uw juiste mailadres bij ons bekend is, zodat u deze uitnodiging en volgende meldingen kunt ontvangen.

Voordelen voor u

Via e-Consult kunt u tussen afspraken door communiceren met uw behandelaar. Denk hierbij aan vragen over klachten waarvoor u bij ons in behandeling bent of vragen over onderzoeken en uitslagen. e-Consult kan eventueel controleafspraken vervangen. Bijvoorbeeld bij chronische ziekten zoals een hoge bloeddruk, astma of suikerziekte. Ook kunt u het e-Consult gebruiken om bijwerkingen van medicijnen door te geven.

Veilige communicatie

Het uitwisselen van berichten via e-Consult met uw behandelaar is veilig. De communicatie is voor u zichtbaar in de beveiligde omgeving van het patiëntenportaal Mijn Martini, maar wordt opgeslagen in het elektronisch patiëntendossier (EPD) van het ziekenhuis.

De minimale leeftijd voor het gebruik van e-Consult is 16 jaar. Er is geen mogelijkheid voor gemachtigden om in te loggen of hier gebruik van te maken (zoals ouders).

Niet voor spoed

Heeft uw vraag spoed? Dan is het gebruik van e-Consult niet geschikt. Belt u dan naar de polikliniek waar u onder behandeling bent.

Veelgestelde vragen antwoord op al uw vragen

Wanneer de afdeling waar u onder behandeling bent de mogelijkheid voor een e-Consult biedt, dan bespreekt uw behandelaar dit met u. U ontvangt daarna een uitnodiging via de mail. Zorg ervoor dat uw juiste mailadres bij ons bekend is.
Als uw behandelaar via e-Consult een nieuw bericht heeft geplaatst, kunt u hiervan per e-mail een melding ontvangen. Daarvoor is het volgende nodig:
  1. Uw e-mailadres moet bij ons bekend zijn (u kunt dit doorgeven via de receptie).
  2. U heeft toestemming gegeven voor het ontvangen van e-mail (dit kan via de receptie).
  3. Vink in het patiëntenportaal bij ‘Contactgegevens’ aan dat u een e-mail notificatie bij nieuwe e-consult berichten wilt ontvangen.

Om het e-Consult bericht te kunnen lezen, moet u inloggen in het patiëntenportaal Mijn Martini.

Rechts bovenin vindt u de knop naar het patiëntenportaal Mijn Martini. Hier logt u in met uw DigiD. In Mijn Martini vindt u de knop e-Consult. Daar kunt u berichten lezen.
Via e-Consult kunt u tussen afspraken door communiceren met uw behandelaar. Denk hierbij aan vragen over klachten waarvoor u bij ons in behandeling bent, onderzoeken en uitslagen. e-Consult kan eventueel controleafspraken vervangen. Bijvoorbeeld bij chronische ziekten zoals een hoge bloeddruk, astma of suikerziekte. Ook kunt u het e-Consult gebruiken om bijwerkingen van medicijnen door te geven.
Verstuurt u een bericht aan uw behandelaar via e-Consult? Dan mag u ervan uitgaan dat u binnen vijf werkdagen een reactie ontvangt van uw behandelaar. Heeft u na vijf werkdagen nog geen reactie ontvangen, dan adviseren wij u om contact op te nemen met de polikliniek waar u onder behandeling bent.
Het meesturen van een bijlage is helaas niet mogelijk via e-Consult.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.