Aan het laden
  1. Home
  2. Over het Martini Ziekenhuis
  3. Topklinische expertise

Topklinische expertise

Als lid van de Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen (STZ) lopen we voorop in de zorg voor morgen. Daarbij onderscheiden we ons krachtig met zorginnovatie, patiëntgericht onderzoek en het opleiden van zorgprofessionals.

Voor het opleiden van zorgprofessionals hebben we een goed georganiseerd leerhuis, de Martini Academie. Daar bieden we onder meer medisch en verpleegkundig specialistische vervolgopleidingen, in samenwerking met het UMCG en de hogescholen in Noord-Nederland. Onderdeel van de Martini Academie is het Wetenschappelijk Instituut, dat onderzoekers ondersteunt bij het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek in ons ziekenhuis.

Voor een aantal behandelingen zijn we met ons topklinische profiel de beste in Noord-Nederland. Dit zijn de zorggebieden waarvoor we zijn erkend met een topklinische status en dus op hoog niveau unieke zorg bieden:

Logo STZ

Topklinische expertise

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.