Aan het laden
  1. Home
  2. Over het Martini Ziekenhuis
  3. Juiste zorg op de juiste plaats

Juiste zorg op de juiste plaats

Samen met verwijzers en andere zorgpartners in de regio werken we aan de juiste zorg op de juiste plaats, zodat patiënten buiten het ziekenhuis geholpen kunnen worden als dat mogelijk is. Zo blijft de ziekenhuiszorg toegankelijk voor wie deze zorg echt nodig heeft en dragen we bij aan de betaalbaarheid van de zorg in het algemeen.

Concreet betekent verplaatsing van zorg bijvoorbeeld dat we de eerste lijn gaan ondersteunen met de kennis en ervaring van medisch en verpleegkundig specialisten, zoals met adviesconsulten in de huisartsenpraktijk of teleconsultatie. Dit noemen we zorg in de anderhalve lijn.

Om de juiste zorg op de juiste plaats te kunnen bieden, hebben we meer digitale voorzieningen nodig. Daarvoor is het belangrijk dat patiënten direct toegang hebben tot hun eigen medische gegevens in het patiëntenportaal Mijn Martini, online contact kunnen hebben met hun zorgverlener in het ziekenhuis en zelfstandig metingen kunnen doen en delen.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.