Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

Martini ziekenhuis gevel van buiten af

Nieuws in Martini Niercentrum

Specialisme: Martini Niercentrum Reset filter

Santeon ziekenhuizen werken samen aan beperken nierschade

28-06-2022
In Nederland hebben ruim twee miljoen mensen chronische nierschade. Behandeling richt zich vooral op het beperken van deze schade. Sinds 2018 werkt het Martini Ziekenhuis in samenwerking met de andere Santeon ziekenhuizen aan het verbeteren van de nierzorg. Met als doel dat patiënten meer kwaliteit van leven ervaren, zowel fysiek als mentaal. Wilbert Janssen, nefroloog in het Martini Ziekenhuis: ‘Dit betekent niet alleen continu de zorg verbeteren door van elkaar te leren, maar ook uitgaan van de autonomie van patiënten en ze ruimte geven in het nemen van beslissingen in het behandeltraject.’  
Lees verder

Webinar over verschillende vormen van dialyse

10-02-2022
Het Niercentrum van het Martini Ziekenhuis en de Nierpatiëntenvereniging organiseerden de afgelopen jaren 3 succesvolle niercafé’s. Vanwege het coronavirus worden deze bijeenkomsten voorlopig als webinar aangeboden. Op 2 maart 2022 is de volgende webinar.
Lees verder

Terugkijken: webinar 'Hoge bloeddruk en de nieren & seksualiteit en intimiteit bij nierziekten'

06-10-2021
Op 6 oktober 2021 organiseerden het Niercentrum van het Martini Ziekenhuis en de Nierpatiëntenvereniging Noord-Nederland een webinar Niercafé. Een webinar bedoeld voor nierpatiënten, naasten en belangstellenden. Dr. L. Niamut, internist-nefroloog vertelt u tijdens dit webinar over hoge bloeddruk en de nieren. Dr. H. Elzevier, uroloog en seksuoloog vertelt nadien over seksualiteit en intimiteit bij nierziekte.
Lees verder

DCG en Martini Ziekenhuis doneren mobiele RO-units aan Suriname

23-06-2021
Vorige week kregen dialysecentra in Nederland een noodoproep vanuit Suriname. Nierpatiënten kunnen daar niet meer in het centrum dialyseren omdat daar Covid-zorg wordt verleend. De situatie is inmiddels nijpend en vanuit Noord-Nederland wij konden de noodkreet dan ook niet negeren.
Lees verder

Webinar Martini Niercentrum op 7 april

22-03-2021
Deze keer gaat het over het interpreteren van uw gegevens uit uw medisch dossier
Lees verder

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.