Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

  1. Home
  2. Nieuws & ontwikkelingen
  3. Tamara Kroll vertrekt als bestuurder van het Martini Ziekenhuis
Nieuws

Tamara Kroll vertrekt als bestuurder van het Martini Ziekenhuis

18-09-2023

Tamara Kroll heeft aangegeven per 1 december a.s. haar functie als bestuurder van het Martini Ziekenhuis neer te leggen. Zij treedt per die datum toe als lid van het bestuur van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch.

Tamara Kroll is sinds augustus 2019 verbonden aan het Martini Ziekenhuis. Onder haar leiding is het ziekenhuis door de moeilijke financiële situatie gedurende de Covid-19 pandemie gekomen. Daarnaast heeft Tamara het besparingsprogramma Martini SlimFit geïnitieerd, met als doel om het ziekenhuis duurzaam financieel gezond te maken voor de toekomst.

Met haar overstap naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis zet Tamara een nieuwe stap in haar carrière. De overstap sluit ook goed aan bij haar privé situatie. Tamara Kroll: ‘Ik neem deze stap met volle overtuiging, maar ik voel ook echt wat ik achter laat. Het Martini Ziekenhuis is een geweldig mooie organisatie waar ik met veel plezier, passie en gedrevenheid werk. Ik ga het missen, dat weet ik nu al. Deze unieke kans kwam echter eerder op mijn pad dan gedacht en past bij mijn toekomstige privéleven, welke meer naar het Zuiden van het land zal zijn.’

Voorzitter van de Raad van Toezicht Jan de Jeu betreurt het vertrek van Tamara maar respecteert haar besluit. Hij dankt Tamara voor haar inzet en verbondenheid met het Martini Ziekenhuis. De Raad van Toezicht zal zich op korte termijn beraden over de ontstane situatie. Dit mede in het licht van het lopende wervingsproces voor een nieuwe voorzitter voor de Raad van Bestuur.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.