3. Martini Ziekenhuis helpt collega’s in Suriname

Martini Ziekenhuis helpt collega’s in Suriname

18-06-2021

In Nederland gaat het de goede kant op met het coronavirus, maar in Suriname is dat helaas niet het geval. Daar zijn de ziekenhuizen overvol en is er een tekort aan van alles, ook aan persoonlijke beschermingsmiddelen.

Nu onze voorraden van beschermingsmiddelen meer dan ruimschoots op orde zijn, besloten we om mondneusmaskers, isolatiejassen en beschermingsbrillen op te sturen naar onze collega’s in de zorg in Suriname. Uit eigen ervaring weten we hoe zwaar de zorg voor coronapatiënten is én hoe belangrijk het is om je veilig en beschermd te voelen tijdens het werk. Als we daar iets aan kunnen bijdragen, doen we dat heel graag! Vrijdagmorgen zijn zestien pallets vol met goederen opgehaald. De organisaties Su4Su en Suridocs organiseren het transport. Succes collega’s!