Aan het laden
  1. Home
  2. Nieuws & ontwikkelingen
  3. Besluit minister Van Ark: afschaling planbare ziekenhuiszorg
Nieuws

Besluit minister Van Ark: afschaling planbare ziekenhuiszorg

22-12-2020

Minister Van Ark voor Medische Zorg heeft gemeld dat alle planbare reguliere zorg in ziekenhuizen en zelfstandige klinieken wordt gestaakt, om personeel vrij te maken voor de behandeling van coronapatiënten.

Het Martini Ziekenhuis besloot de afgelopen week al het aantal OK’s af te schalen naar 6. Ton Tiebosch, lid van de Raad van Bestuur van het Martini Ziekenhuis: ‘Dat hebben we ook gedaan om zo de druk op het zorgpersoneel te verlichten. Met dit aantal OK’s kan het ziekenhuis de oncologische en de spoedzorg door laten gaan. Dit betekent dat niet opnieuw patiënten hoeven worden afgebeld.’

Polikliniek- en dagbehandelingen gaan door

Afspraken op de polikliniek gaan door. Verwijst uw huisarts u naar ons ziekenhuis? Of heeft u een afspraak op de polikliniek of de dagbehandeling? Schroom dan niet om naar het Martini Ziekenhuis te komen. 

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.