Aan het laden
  1. Home
  2. Nieuws & ontwikkelingen
  3. Aangescherpte coronamaatregelen in het Martini Ziekenhuis
Nieuws

Aangescherpte coronamaatregelen in het Martini Ziekenhuis

21-12-2021

Vanaf 22 december scherpen we de coronamaatregelen in het Martini Ziekenhuis verder aan. Het is dan niet meer mogelijk om met een eigen mondkapje het ziekenhuis in te gaan. We delen bij de ingangen chirurgische mondneusmaskers (type 2R) uit aan alle patiënten en bezoekers.

Het is belangrijk om tijdens uw bezoek het mondneusmasker op te houden. Dus ook als u bij een patiënt aan het bed zit op de verpleegafdeling. Alleen als u iets gaat eten of drinken mag het mondneusmasker af. Voor patiënten die voor een polibezoek komen gelden dezelfde regels. Het mondneusmasker kan natuurlijk ook af als dat voor een onderzoek of behandeling nodig is.

Denkt u daarnaast aan de basisregels? Dat zijn:

  • Was en desinfecteer uw handen en schud geen handen
  • Houd 1,5 meter afstand waar het kan
  • Blijf thuis bij klachten en laat u testen

Deze maatregelen zijn nodig vanwege de toenemende zorgen rond de Omikron variant. Ook zijn de besmettingscijfers nog steeds hoog, net als de druk op de zorg. Hiermee verlagen we het risico op besmettingen, en ontlasten we onze medewerkers.

Kijk voor meer informatie en details op de coronapagina’s.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.