Aan het laden
  1. Home
  2. Wetenschappelijk onderzoek
  3. Onderzoeksbeleid

Onderzoeksbeleid

Medisch wetenschappelijk onderzoek is heel erg belangrijk. Want door mee te doen aan onderzoek kunnen we de zorg voor u als patiënt nog beter maken. Nu en in de toekomst. Het Martini Ziekenhuis heeft een belangrijke rol in toegepast medisch wetenschappelijk onderzoek. Niet alleen als topklinisch ziekenhuis in de STZ-groep, maar ook in de samenwerking binnen de Santeon ziekenhuizen.

Wetenschappelijk onderzoek in het Martini Ziekenhuis

Wetenschappelijk onderzoek is een belangrijk en centraal onderdeel van het vak van medisch specialisten geworden. Ook in het Martini Ziekenhuis. Onze specialisten bekijken hun vak en werk ook steeds vaker vanuit de wetenschap. En nemen beslissingen vanuit die medische wetenschap. Bijna alle specialismen in het Martini Ziekenhuis houden zich bezig met wetenschappelijk onderzoek. U vindt daarover meer informatie op de pagina’s van onze specialismen en expertisegebieden.

Soorten onderzoeken

Wij vinden het belangrijk dat wetenschappelijk onderzoek zich blijft ontwikkelen. Daarbij willen we graag zorgen voor een goede combinatie van verschillende soorten onderzoek:

  • Gesponsorde onderzoeken: vooral voor onderzoek naar nieuwe medicijnen;
  • Grote nationale en internationale onderzoeken;
  • Eigen onderzoek van het Martini Ziekenhuis, ook in samenwerking met andere Santeon ziekenhuizen.

Onderzoek met patiënten

Bij onderzoek met patiënten, of patiëntgegevens, moeten we ons aan strenge regels houden. Dat vinden we ook erg belangrijk. Want we willen netjes omgaan met u en uw privacy

Onderzoeksresultaten

We delen de resultaten van ons wetenschappelijk onderzoek met vakgenoten en de buitenwereld. 

Wetenschappelijk onderzoek

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.