2. Patiënt als partner in onze zorg
  3. Cliëntenraad
  4. Wisseling leden Cliëntenraad Martini Ziekenhuis

Wisseling leden Cliëntenraad Martini Ziekenhuis

In oktober 2021 heeft de Cliëntenraad afscheid genomen van lid José Hulstijn - van Rijswijk. José is in 2013 gestart bij de Cliëntenraad en heeft zich twee termijnen ingezet voor de patiënten en naasten van het Martini Ziekenhuis. Door haar werk als Manager Parkinson Zorg heeft José een zeer waardevolle bijdrage kunnen leveren.

Met het vertrek van José verwelkomen we Margriet Huizinga als nieuw lid van de Cliëntenraad. Ze werkt al jaren in de gezondheidszorg, zowel in de eerste als tweede lijn. Zo werkte ze met veel plezier als stafadviseur patiëntenparticipatie in het Martini Ziekenhuis (ad interim). Op dit moment is ze praktijkmanager voor drie huisartsenpraktijken in Groningen, die samen een HOED (huisartsen onder één dak) gaan vormen. “Ik hoop dat ik een waardevolle bijdrage kan leveren, waarbij de wensen en behoeften van de patiënt de rode draad zijn”, aldus Margriet Huizinga.

Geplaatst op 22 december 2021