Aan het laden
  1. Home
  2. Patiënt als partner in onze zorg
  3. Cliëntenraad
  4. Martini Panel ontvangt eerste enquête

Martini Panel ontvangt eerste enquête

In april ging het Martini Panel van start. Inmiddels hebben we al bijna 1100 aanmeldingen mogen ontvangen! Daar is de Cliëntenraad erg blij mee, want we vinden het belangrijk onze patiënten een stem te geven. Daarom heeft het Martini Ziekenhuis in de zomer van 2021 de eerste online enquête verstuurd, die in het teken stond van samen beslissen.

Voor het Martini Ziekenhuis betekent samen beslissen dat we patiënten beschouwen als deskundige over zijn of haar gezondheid en leven. In welke mate onze patiënten dit ook ervaren in het Martini Ziekenhuis, wordt uitgevraagd via de enquête. Is er bijvoorbeeld gesproken over de verschillende behandelopties? Was er genoeg ruimte om zelf vragen te stellen? En wat vinden patiënten belangrijk bij het nemen van een beslissing over de behandeling? Door dit in kaart te brengen, kunnen we zien waar we kunnen verbeteren.

Over het Martini Panel

Het Martini Panel biedt patiënten de mogelijkheid via online enquêtes mee te denken over verschillende onderwerpen. Denk aan het digitaliseren van patiënteninformatie, samen beslissen, onze medische zorg, laaggeletterdheid of de service in het ziekenhuis. Leden van het panel ontvangen een paar keer per jaar een uitnodiging per e-mail voor een online vragenlijst. U hoeft hiervoor dus niet naar het ziekenhuis te komen. Alle reacties en meningen worden anoniem verwerkt en gedeeld met de Cliëntenraad en andere belanghebbenden in het Martini Ziekenhuis. De Cliëntenraad richt zich speciaal op de belangen van onze patiënten. Ook besluit u zelf wanneer en aan welk onderzoek u deelneemt. U bent tot niets verplicht en kunt op elk moment opzeggen. Wit u meer weten, of u ook aanmelden? Meer informatie vindt u hier.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.