Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

Martini Ziekenhuis introduceert MartiniLab als vliegwiel voor zorginnovatie

03-11-2022
Het Martini Ziekenhuis gelooft in de kracht van innovatie! Daarom geven we ideeën de ruimte om te groeien. We creëren mogelijkheden om te ontwikkelen en te experimenteren. We delen kennis binnen en buiten ons ziekenhuis en werken samen aan innovaties die waarde toevoegen. Dit doen we in het virtuele MartiniLab, hét vliegwiel voor innovatie in het Martini Ziekenhuis. Deze week ging MartiniLab officieel van start.
Lees verder

Martini Ziekenhuis en UMCG gaan samenwerken in Academisch Borstcentrum Groningen

29-09-2022
Het Martini Ziekenhuis en het UMCG werken vanaf 1 oktober 2022 samen in het Academisch Borstcentrum Groningen (ABG), gevestigd in het Martini Ziekenhuis. Vanuit dit centrum bieden de professionals van beide ziekenhuizen excellente mammazorg voor alle patiënten in onze regio. Door kennis en expertise te bundelen kunnen de ziekenhuizen zich naast de zorg nog meer richten op wetenschappelijk onderzoek, innovatie en opleiding.
Lees verder

Martini Ziekenhuis goed op weg met gezonde voeding

28-06-2022
Het Martini Ziekenhuis heeft samen met 19 andere ziekenhuizen sinds 2020 een voortrekkersrol in het landelijke programma GoedeZorgProefJe. Dit programma ondersteunt ziekenhuizen bij het realiseren van een gezonder voedingsaanbod. Vandaag heeft GoedeZorgProefJe bekend gemaakt dat 70% van het voedingsaanbod van de 53 deelnemende ziekenhuizen voldoet aan de prestatienorm die het programma heeft opgesteld op basis van de Richtlijn Goede Voeding van het Voedingscentrum. Ook het Martini Ziekenhuis voldoet ruimschoots aan deze norm. Vandaag is een landelijke congres, waarbij de ziekenhuizen kennis en ervaring uitwisselen.
Lees verder

Martini Buitenkamer officieel geopend

31-05-2022
Vandaag was de officiële opening van de Martini Buitenkamer in de binnentuin van het Martini Ziekenhuis. De buitenkamer is speciaal bedoeld voor patiënten die vanwege hun ziekte of aandoening niet uit het ziekenhuisbed kunnen, zoals patiënten van de Intensive Care. In de buitenkamer kunnen zij in het ziekenhuisbed in een rustige omgeving met privacy genieten van buiten zijn. De Martini Buitenkamer is mogelijk gemaakt door inzet van stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis met financiële hulp van sponsoren en fondsen en door diverse acties.  
Lees verder

Santeon ziekenhuizen werken samen aan digitale oplossing voor integrale zorg thuis en in het ziekenhuis

15-04-2022
De Santeon ziekenhuizen slaan de handen ineen om samen zorg te digitaliseren. Samen bieden de ziekenhuizen patiënten straks een digitale voordeur waar zij terecht kunnen voor hybride zorg: digitaal en in de thuissetting als het kan, fysiek in het ziekenhuis als het nodig is. 
Lees verder

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.