Aan het laden
  1. Home
  2. Vertel het ons

Vertel het ons

Bent u aangenaam verrast? Of mist u nog iets of heeft u suggesties voor verbeteringen? Vertel ons wat u vindt van het Martini Ziekenhuis. U kunt: 

  • een verbetersuggestie melden (uw suggestie gaat naar de betrokken afdeling)
  • een compliment geven (uw compliment gaat naar de behandelaar of afdeling)
  • een klacht indienen of onbedoelde gebeurtenis melden (deze wordt in behandeling genomen door de klachtenfunctionaris)

Sociale media

Het Martini Ziekenhuis is ook bereikbaar via Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Ook houden we u via deze kanalen op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen. 

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland is de grootste vergelijkingssite voor medische zorg. Wilt u uw ervaring met ons ziekenhuis graag delen met anderen? Laat dan uw waardering achter op Zorgkaart Nederland. Daarmee helpt u andere patiënten bij het maken van keuzes voor een zorginstelling of behandelaar. Het Martini Ziekenhuis gebruikt de feedback om de dienstverlening verder te verbeteren.

Patiëntverhalen

Ervaringen van andere patiënten kunnen voor u belangrijk zijn bij uw keuze voor ons ziekenhuis. Een aantal patiënten hebben daarom hun ervaringsverhaal met ons gedeeld. U vindt ze op onze website. Het zijn verhalen over wat ze hebben meegemaakt in het ziekenhuis, bijvoorbeeld over een opname of een behandeling, welke invloed hun ziekte heeft gehad op hun thuissituatie of welke gevolgen het heeft voor hun werk.

Wilt u ook uw verhaal vertellen?
We zijn we altijd op zoek naar verhalen van patiënten. Voor iemand anders kan uw verhaal heel waardevol zijn. Stuur uw verhaal naar uwverhaal@mzh.nl met vermelding van uw naam en telefoonnummer. Wij nemen dan contact met u op. De lengte van uw verhaal mag maximaal één A4 zijn.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.