Delen via , of LinkedIn of Mail.

Ruimte voor talent

Ons uitgangspunt is dat iedereen beschikt over talent. Wij bieden ruimte om dit talent te ontwikkelen! Daarbij gaat het allereerst om bewustwording en reflectie. De dialoog met de leidinggevende is daarvoor een belangrijk instrument. Daarnaast zijn er intern mogelijkheden voor een loopbaanscan en loopbaanbegeleiding.

Voor managementtalent hebben wij een speciaal leiderschapsprogramma. (Potentiële) managers die met lef kunnen verbinden en ontwikkelen, bieden wij met dit programma ruimte om hun managementvaardigheden te ontwikkelen en daarbij elkaar te inspireren. Wie belangstelling heeft voor wetenschappelijk onderzoek, krijgt hiervoor ondersteuning van het Wetenschapsbureau. Om wetenschappelijk onderzoek te stimuleren, reiken wij jaarlijks de Martini Wetenschapsprijs uit. 

De Martini Academie is ons opleidingsinstituut. Deze collega's bieden een uitgebreid opleidings- en trainingsprogramma aan om aan de slag te gaan met de ontwikkeling van talent. Daarnaast bieden (interne en externe) uitwisselings- en doorstroommogelijkheden ruimte aan talent. Er zijn bijvoorbeeld volop kansen om werken en leren te combineren. Dit zijn voorbeelden van de opleidingsplaatsen waarop je kunt solliciteren:

  • verpleegkundige vervolgopleidingen, zoals IC-verpleegkundige, Recoveryverpleegkundige en CCU-verpleegkundige;
  • opleidingen tot operatieassistent of anesthesiemedewerker;
  • paramedische opleidingen zoals hartfunctielaborant of klinisch neurofysiologisch laborant.

Daarnaast zijn er stagemogelijkheden voor diverse opleidingen. Neem contact op met ons opleidingsinstituut voor meer informatie.