Delen via , of LinkedIn of Mail.

Samenwerkingsverbanden

Wij zijn professioneel en kiezen voor samenwerking. Het Martini Ziekenhuis werkt in de nationale ziekenhuisgroep Santeon nauw samen met zes andere grote topklinische ziekenhuizen. Deze ziekenhuizen streven vanuit een gezamenlijke passie voor mensen en vernieuwing, naar de hoogste kwaliteit van medische zorg en gastvrijheid.

Noorderlink

Noorderlink is een samenwerkingsverband van 32 grote werkgevers in Noord-Nederland op het terrein van HRM (Human Resource Management) en HRD (Human Resource Development). De deelnemende organisaties voeren ieder hun eigen personeelsbeleid, beschikken over een volwaardige P&O-afdeling, hebben minimaal 1000 medewerkers in dienst en zijn gevestigd in Noord-Nederland. Noorderlink vertegenwoordigt 60.000 medewerkers en biedt op de website onder andere alle vacatures aan.

Zorgpleinnoord

Naast het gebruik van onze eigen website bij het werven voor vacatures, maken wij ook gebruik van de diensten van Zorgpleinnoord.

Martini ondersteunende Diensten (MOD)

Martini Ondersteunende Diensten is een Joint Venture van het Martini Ziekenhuis en Vebego Facility Services, de operationele uitvoering wordt uitgevoerd door werkmaatschappij HAGO Nederland BV.