Wat u kunt zien en doen in Mijn Martini

In het patiëntenportaal Mijn Martini kunt u onderstaande gegevens uit uw medisch dossier inzien:

• Persoonlijke gegevens, zoals adres, telefoonnummer, e-mailadres, contactpersonen en leefsituatie. Daarnaast de gegevens van de huisarts, apotheek en zorgverzekering;
  • Verwijzingen, geplande en vorige afspraken, opnames en operaties na 1 januari 2016;
  • Medisch profiel, waaronder medicatieoverzicht, implantaten, maar ook leefstijl, allergieën, vaccinaties en metingen zoals bloeddruk, gewicht en lengte;
  • Medische historie zoals voorgeschiedenis, diagnoses en eventuele complicaties;
  • Correspondentie sinds 1 januari 2016 met verwijzers en zorgverleners buiten het ziekenhuis (zoals de huisarts). Uitzondering: brieven van Medische psychologie en Psychiatrie worden niet getoond.
  • Uitslagen van bloed- en urineonderzoek, infectieonderzoek (uitgevoerd na 1 januari 2016), radiologisch onderzoek en pathologisch onderzoek (uitgevoerd na 30 mei 2018), Klinisch Chemisch Lab en Certe.

Vragenlijst preoperatief spreekuur

Patiënten die op het preoperatief spreekuur komen, worden via de afspraakbrief gevraagd om via het patiëntenportaal een vragenlijst in te vullen. De gegevens komen rechtstreeks in het elektronisch patiëntendossier terecht. Dit scheelt zowel de patiënt als de zorgverlener tijd.

Toekomstige mogelijkheden

De inhoud van Mijn Martini wordt in fases uitgebreid. ​Behalve het bekijken van informatie uit het elektronisch patiëntendossier, zal Mijn Martini ook steeds meer mogelijkheden bevatten waarbij u zelf actie kan ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan:

• afspraken maken, wijzigen of annuleren;
  • vragenlijsten invullen.

Deze functies worden eerst voorbereid en getest met enkele afdelingen en patiëntengroepen, voordat ze voor meer afdelingen en patiënten beschikbaar worden gesteld. U krijgt van het Martini Ziekenhuis of de afdeling waar u in behandeling bent, te horen wanneer de betreffende mogelijkheid ook voor u beschikbaar komt.

Naar de tips en veelgestelde vragen over het patiëntenportaal Mijn Martini.