Delen via , of Mail.

Warm hart voor Martini

Als u het Martini Ziekenhuis een warm hart toedraagt, kunt u ons financieel steunen. Wij stellen uw gift enorm op prijs!

Uw gift voor ons jubileum

Allereerst brengen wij ons 25-jarig jubileum onder uw aandacht. Het hele jaar 2016 staan we stil bij wat we samen hebben bereikt. Dat doen we met verschillende activiteiten. Uw gift is bijzonder welkom voor de verwenmomenten van patiënten en bezoekers. Wij benaderen daarnaast bedrijven voor een sponsorbijdrage. Meer informatie vindt u op onze jubileumwebsite.

Mart & Tini Fonds

Wilt u specifiek iets doen voor zieke kinderen en hun ouders, dan kunt u ook het Mart & Tini Fonds steunen. Dit fonds financiert praktische ondersteuning voor ouders van zieke kinderen, ontspanningsactiviteiten en gezondheidseducatie voor kinderen en gedenkactiviteiten om het verlies van een kind te verwerken.

WAUW

Uw gift is ook welkom voor de actie WAUW. Deze actie financiert de realisatie van een nieuwe verbandwisselkamer voor kinderen in Brandwondencentrum Groningen, onderdeel van het Martini Ziekenhuis.  

Vriendenstichting

Stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis realiseert voorzieningen die eraan bijdragen dat patiënten en bezoekers zich prettig en thuis voelen in het Martini Ziekenhuis. In afgelopen jaren heeft deze stichting met uw steun de binnentuin van het Martini Ziekenhuis opnieuw ingericht en daar een paviljoen laten bouwen. De stichting oriënteert zich op dit moment op nieuwe doelen.