Delen via , of Mail.

Warm hart voor Martini

Als u het Martini Ziekenhuis een warm hart toedraagt, kunt u ons financieel steunen. Wij stellen uw gift enorm op prijs!

Stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis

Stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis realiseert voorzieningen die eraan bijdragen dat patiënten en bezoekers zich prettig en thuis voelen in het Martini Ziekenhuis. In afgelopen jaren heeft deze stichting met uw steun de binnentuin van het Martini Ziekenhuis opnieuw ingericht en daar een paviljoen laten bouwen. De stichting oriënteert zich op dit moment op nieuwe doelen. Neem voor mee informatie contact op via stichtingvrienden@mzh.nl

Mart & Tini Fonds

Wilt u specifiek iets doen voor zieke kinderen en hun ouders, dan kunt u ook het Mart & Tini Fonds steunen. Dit fonds financiert praktische ondersteuning voor ouders van zieke kinderen, ontspanningsactiviteiten en gezondheidseducatie voor kinderen en gedenkactiviteiten om het verlies van een kind te verwerken.

WAUW

Uw gift is ook welkom voor de actie WAUW. Deze actie financiert de realisatie van een nieuwe verbandwisselkamer voor kinderen in Brandwondencentrum Groningen, onderdeel van het Martini Ziekenhuis.