Delen via , of LinkedIn of Mail.

Figuranten gezocht!

29-10-2019

Vind jij het leuk om gefilmd of gefotografeerd te worden? Voor een fotoserie en meerdere filmpjes over het Martini Ziekenhuis zijn we op zoek naar figuranten. Als patiënt in bed of in een rolstoel bijvoorbeeld. Of gewoon tijdens een wandelingetje door onze gangen. Lijkt je dat leuk? En ben je op één van de volgende data ongeveer een halve dag voor filmopnames beschikbaar?

5 november 10.30 – 17.00 uur
7 november 10.00 – 13.00 uur
7 november 14.30 – 17.00 uur
12 november 20.30 – 22.00 uur

Geef je dan op door een mail te sturen naar topmodels@mzh.nl. Als je wordt uitgenodigd, krijg je van ons een mail.

We zijn op zoek naar allerlei verschillende mensen. Jong of oud, dik of dun, blank of bruin het maakt niet uit. We hebben in ieder geval een ouder echtpaar nodig. De foto’s en de opnames die we maken, worden langere tijd gebruikt voor bijvoorbeeld onze website. Daar geef je toestemming voor.

Meedoen? Geef je dan op! Zet in de mail je naam, leeftijd en het mailadres waarop we je kunnen bereiken. En op welke dag(en) je beschikbaar bent. Stuur in ieder geval een foto van jezelf mee!

Kun je niet op bovenstaande data maar wil je wel een keer meedoen? Dan kunnen we je opnemen in een pool met figuranten. Begin volgend jaar staat een fotoserie gepland.

Word je uitgenodigd en doe je mee? Dan krijg je een cadeaubon van 25 euro én natuurlijk kun je je reiskosten declareren.

Meer nieuws