Delen via , of LinkedIn of Mail.

Cao actie Martini Ziekenhuis op donderdag 3 oktober

24-09-2019

Het bestuur van het Martini Ziekenhuis is door de vakbonden en het actiecomité op de hoogte gebracht dat medewerkers van een aantal afdelingen van het ziekenhuis donderdag 3 oktober a.s. actie willen voeren voor een betere Cao. Dit doen ze door op een doordeweekse dag een zondagsrooster te draaien. Veilige - en patiëntgerichte zorg staat hierbij uiteraard voorop. Eventuele spoedgevallen gaan altijd door.

Het is helaas niet te voorkomen dat de aangekondigde actie gevolgen heeft voor onze patiënten. Dat vinden wij zeer vervelend. Op dit moment zijn we bezig om te kijken voor welke patiënten deze actie gevolgen heeft. Dat is een zorgvuldig proces en kost tijd. Als een onderzoek of een behandeling niet doorgaat, wordt de patiënt zo snel mogelijk telefonisch door het ziekenhuis op de hoogte gebracht. De zorg voor oncologische patiënten en spoedpatiënten gaat altijd door

Het Martini Ziekenhuis respecteert het recht op actievoeren van medewerkers. Er vindt constructief overleg plaats met de vakbonden en het actiecomité om veilige - en patiëntgerichte zorg te kunnen blijven verlenen op de actiedag.

Kijk hier voor een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden.

Meer nieuws