16 maart Open Dag Martini Ziekenhuis

04-03-2019

Op 16 maart 2019 van 10.00 – 16.00 uur laten wij u zien, horen en beleven wat ons dagelijks werk is. We geven u een kijkje achter de schermen in ons ziekenhuis, waar we met ruim 3.000 collega’s zorgen voor ruim 400.000 patiënten per jaar. Dat doen we als vanzelfsprekend in nauwe samenwerking met de patiënten zelf én al onze ketenpartners. Want samen gaan we voor de beste zorg.

We nodigen u uit langs een aantal thema’s tijdens de Open Dag: Moeder & Kind, Oncologie, Bewegingsapparaat, Hart & Vaten, Poliklinieken, Werken & Leren, de demonstraties van Acute Zorg en Achter Gesloten Deuren. Hier kunt u zich laten rondleiden op plekken waar u niet zo snel komt of die normaal niet voor u toegankelijk zijn, zoals de operatiekamers, de keuken en de indrukwekkende technische ruimtes. Eén van de attracties op deze Open Dag is het Poeppaleis; bij Ingang Zuid staat het Poeppaleis waar u alles over poep te weten kunt komen.

Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht. Voor hen zijn er allerlei leerzame en feestelijke activiteiten. In het Martini Paviljoen kunnen de berendokters een zieke knuffel onderzoeken, bij het draaiorgel op het voorplein kun je een draaiorgeldiploma behalen en vanaf 13.00 uur is er de mogelijkheid om FC Groningen-speler Ludovit Reis te ontmoeten.

Wilt u zelf graag een collega van ons worden en komen werken in de zorg? Dan kunt u alvast sfeer proeven bij uw (toekomstige) vakgenoten. Zij kunnen u informeren over de benodigde opleidingen en werken in het Martini Ziekenhuis en de zorg.

Bezoekers van de Open Dag worden vaanaf de openbare weg verwezen naar parkeerterrein Noord. Parkeren is op de Open Dag gratis. Vanaf parkeerterrein Noord wordt met borden en door verkeersregelaars verwezen naar de hoofdingang.

Het volledige programma van de Open Dag vindt u hier.

Wij zien u graag op 16 maart!